Політика конфіденційності

Дана Політика в сфері обробки персональних даних і конфіденційності персональної інформації (далі – Політика) стосується всієї інформації, яку ПП «СПА ЛЕНД» і/або її афілійовані особи, а також усі особи, що входять в одну групу з ПП «СПА ЛЕНД», можуть отримати про користувача під час використання ним будь-якого з сайтів, сервісів, служб, програм і продуктів ПП «СПА ЛЕНД» (далі – Сервіси). Згода користувача на надання персональної інформації, яку він дав згідно з даною Політикою в межах відносин з однією з осіб, що входит до групи осіб ПП «СПА ЛЕНД», поширюється на всіх осіб, які входять до цієї групи осіб.

Використання Сервісів означає беззастережну згоду користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації; у випадку незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання Сервісів.

1. Персональна інформація користувачів, яку отримує і обробляє ПП «СПА ЛЕНД»

1. В рамках даної Політики під «персональними даними користувача» мається на увазі:

  1. Персональна інформація, яку користувач самостійно надає про себе при реєстрації (створенні облікового запису) або в процесі використання Сервісів, які включають використання персональні дані користувача. Обов’язкова для надання Сервісів (надання послуг) інформація позначена спеціальним чином. Інша додаткова інформація надається користувачем на його розсуд.
  2. Дані, які автоматично передаються Сервісам у процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, інформація з cookie, інформація про браузер користувача (чи іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до Сервісів), час доступу, адреса запитуваної сторінки.
  3. Інша інформація про користувача, у випадку, якщо її збір і/або надання визначено в регулюючих документах окремих Сервісів.

2. Дана Політика стосується виключно Сервісів ПП «СПА ЛЕНД». ПП «СПА ЛЕНД» не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які користувач може перейти за посиланнями, які доступні на сайтах ПП «СПА ЛЕНД». На таких сайтах може відбуватися збір або запит на іншу персональну інформацію користувача, а також можуть відбуватися інші дії.

3. ПП «СПА ЛЕНД» зазвичай не перевіряє достовірність персональної інформації, наданої користувачами, і не здійснює контроль їхньої дієздатності. Втім, ПП «СПА ЛЕНД» виходить з того, що користувач надає достовірну персональну інформацію у повному обсязі з питань у формі реєстрації, і підтримує цю інформацію в актуальному стані. Ризик надання недостовірної інформації несе користувач, який надав цю інформацію.

2. Цілі збору і обробки персональної інформації користувачів

1. ПП «СПА ЛЕНД» збирає та зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання Сервісів та послуг (виконання угод і договорів з користувачем).
2. Персональну інформацію користувача ПП «СПА ЛЕНД» може використовувати в таких цілях:

1. ПП «СПА ЛЕНД» збирає та зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для надання Сервісів та послуг (виконання угод і договорів з користувачем).
2. Персональну інформацію користувача ПП «СПА ЛЕНД» може використовувати в таких цілях:

  1. Ідентифікація особи в межах угод і договорів з ПП «СПА ЛЕНД»;
  2. Надання користувачеві персоналізованих Сервісів;
  3. Зв’язок з користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сервісів, надання послуг, а також обробка запитів і заявок від користувача;
  4. Поліпшення якості Сервісів, зручності їх використання, розробка нових Сервісів і послуг;
  5. Таргетування рекламних матеріалів;
  6. Проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених персональних даних.

3. Умови обробки персональної інформації користувача та її передачі третім особам

1. Конфіденційність персональної інформації користувача зберігається завжди, крім випадків добровільного надання користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб. При використанні окремих Сервісів (наприклад, блогу), користувач надає свою згоду на те, що певна частина його персональної інформації стає загальнодоступною.
2. ПП «СПА ЛЕНД» має право передати персональну інформацію користувача третім особам в наступних випадках:

  1. Користувач висловив свою згоду на такі дії;
  2. Передача персональної інформації необхідна в рамках використання користувачем певного Сервісу або для надання послуги користувачеві;
  3. Передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в межах встановленої законодавством процедури;
  4. Така передача відбувається у разі продажу або іншої передачі бізнесу (повністю або частково), при цьому до набувача переходять всі зобов’язання по дотриманню умов даної Політики стосовно отриманої ним персональної інформації.
  1. Користувач висловив свою згоду на такі дії;
  2. Передача персональної інформації необхідна в рамках використання користувачем певного Сервісу або для надання послуги користувачеві;
  3. Передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в межах встановленої законодавством процедури;
  4. Така передача відбувається у разі продажу або іншої передачі бізнесу (повністю або частково), при цьому до набувача переходять всі зобов’язання по дотриманню умов даної Політики стосовно отриманої ним персональної інформації.

При обробці персональних даних користувачів ПП «СПА ЛЕНД» керується законом України «Про захист персональних даних».

4. Заходи, що застосовуються для захисту персональної інформації користувачів:

ПП «СПА ЛЕНД» вживає ряд необхідних і достатніх організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, редагування, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5. Зміна Політики конфіденційності. Чинне законодавство

ПП «СПА ЛЕНД» має право вносити зміни в дану Політику конфіденційності. При внесенні змін до актуальної редакції вказується дата останнього оновлення. Нова редакція Політики набуває дійсності з моменту її публікації на сайті ua.bmed.pro, якщо лише новою редакцією Політики не передбачено інші дії. Чинна редакція завжди знаходиться на сторінці за адресою ua.bmed.pro/privacy.

Законодавство України підлягає застосуванню до даної Політики і відносинам між користувачем і ПП «СПА ЛЕНД», що виникають при застосуванні Політики конфіденційності.

6. Зворотній зв’язок. Питання та пропозиції

Усі пропозиції або питання щодо даної Політики необхідно повідомляти в Службу підтримки користувачів або за адресою 01021, Київ, Кловський узвіз, 7а, офіс 45.

Мероприятие проходит в формате COVID-FREE.

Уважаемые участники Конференции!

Для посещение необходимо предъявить паспорт с соответствующим ему QR-кодом, свидетельствующим о прививке от короновируса, либо об отрицательном ПЦР-тесте, сданным не ранее, чем за 72 часа до начала мероприятия.